Sport
Ivan Martic a semnat un nou contract, după plecarea de la Universitatea. 'Sunt fericit'

Fostul jucător al Universităţii Craiova, fundaşul dreapta Ivan Martic, va evolua începând cu acest sezon la formaţia elveţiană FC Sion, care a terminat campionatul trecut pe locul 8 în primul eşalon helvet. 

„O nouă provocare. Sunt fericit să semnez un nou contract cu FC Sion. Mulţumesc pentru încrederea care mi-a fost acordată şi le mulţumesc şi celor care au fost implicaţi în această tranzacţie” a scris Ivan Martic pe facebook. 

Ivan Martic s-a născut în Elveţia, din prinţi croaţi. A mai evoluat în ţara natală pentru St. Gallen şi Schaffhausen, dar şi la Verona, Spezia şi Rijeka.

În urmă cu 3 ani, Martic semna cu Universitatea Craiova, cu care a câştigat Cupa României, în 2018. În cele 74 de meciuri disputate în alb-albastru, Martic a reuşit 5 goluri şi 7 pase de gol. Una dintre reuşite a fost în cupele europene, în eşecul cu 3-1 din deplasare cu RB Leipzig, acela fiind primul gol al Ştiinţei în cupele europene după 18 ani. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.