Sport
Ivan Mamut a semnat pe 4 ani cu Universitatea Craiova

Universitatea Craiova a activat clauza de achiziţionare a atacantului croat Ivan Mamut, care a semnat un contract pe 4 ani cu formaţia din Bănie. Mamut era împrumutat până în vară de la formaţia croată de ligă secundă Inter Zapresic, iar Craiova a achitat suma de 200.000 de euro pentru un transfer definitiv al gigantului croat din ofensivă. 

"Credem în Mamut, are calitate, dă totul, i-am activat opțiunea, a semnat pe patru ani. A avut ocazii, nu i-au intrat. De plecat, nu suntem în discuții. Vrem să facem tot posibilul să luăm campionatul, anul trecut am avut o mână pe titlu. Încercăm să aducem cel mult trei jucători, cu unul suntem foarte aproape", a declarat Mihai Rotaru, la Liga Digi Sport.

Ivan Mamut are 2 goluri şi 2 pase de gol pentru Universitatea Craiova. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.