Sport
Ivan a jucat 5 minute în remiza României cu Danemarca

Căpitanul Universităţii Craiova, Andrei Ivan, a fost introdus în minutul 85 al meciului de la Cluj, România – Danemarca, terminat 0-0, în preliminariile CM 2018. Cu numărul 19 pe tricou, Ivan a atins de 2 ori mingea, fără a reuşi ceva notabil, într-o perioadă a jocului dominată de nordici.

Cele mai mari ocazii ale României le-a avut Keşeru, în prima repriză, dar nu a înscris şi România are 4 meciuri la rând fără gol marcat.

Selecţionerul Christoph Daum a folosit formula: Tătăruşanu - Săpunaru, Chiricheş, Toşca - Benzar, Pintilii, R. Marin, Latovlevici (Rotariu 76) - Chipciu (Andrei Ivan 85), Keşeru (Alibec 63), Stanciu.

România este pe locul 4 în grupa E, cu 6 puncte. Lider este Polonia cu 15 puncte, urmată de Muntenegru şi Danemarca, ambele cu 7 puncte. Următorul meci al României este cu Polonia, în deplasare, pe 10 iunie.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.