Sport
Italienii anunţă că Parma l-a achiziţionat pe Mihăilă 'pentru 7-8 milioane de euro'

Presa din Italia anunţă astăzi că formaţia din Serie A Parma l-a achiziţionat pe atacantul Universităţii Craiova, Valentin Mihăilă, pentru o sumă în jurul a 7-8 milioane de euro. La Parma a evoluat în trecut antrenorul lui Mihăilă de la naţionala U21 a României, Adrian Mutu. 

„Parma s-a dezlănţuit în ultimele zile ale perioadei de mercato. Emilienii au încheiat tranzacţia pentru Valentin Mihăilă, aripa  stângă născută în 2000, de la Universitatea Craiova. O operațiune în valoare de aproximativ 7/8 milioane de euro pentru Parma, care și-a asigurat unul dintre cele mai promiţătoare talente din România. Crescut la academia Craiovei,  Mihăilă a debutat în prima echipă la 18 ani și se are deja 70 de apariții, zece goluri și treisprezece pase decisive. Mihăilă este, de asemenea, un titular în echipa națională a României U21: a jucat șase jocuri marcând cinci goluri, inclusiv un hat-trick împotriva Finlandei” scrie jurnalistul Gianluca Di Marzio.

În acest moment, Vali Mihăilă, care încă nu a marcat vreun gol pentru Ştiinţa în acest sezon, se află în Belgia pentru a-şi trata o pubalgie şi va rata atât meciul de astăzi al Craiovei, cu Poli Iaşi, cât şi partidele naţionalei de tineret cu Ucraina şi Malta, din preliminariile Euro 2021. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.