Sport
Ionuț Vînă a debutat la Universitatea Craiova: „Trebuie să muncim mai mult”

Ionuț Vînă a purtat pentru prima dată tricoul Universității Craiova într-un meci oficial. Acesta nu a bifat toate cele 90 de minute, fiind schimbat pe parcurs. 

La final, Vînă s-a arătat dezamăgit de rezultatul final. Noul „decar” al Științei a recunoscut că nu are ritm de joc: Mă simt rău acum din foarte multe puncte de vedere, mai ales meciul din seara asta. Am avut o primă repriză cât de cât bună, nu cred că le-am dat mari șanse să ajungă la poartă, dar după ce am ieșit de la cabine n-am mai fost concentrați, am lăsat spații, a venit acel prim gol după ieșirea de la cabine și asta ne-a cam dereglat un pic. După care, o fază fixă, n-am fost concentrați.

 

 

Ratăm, se poate întâmpla oricui, dar trebuie să muncim mai mult și să încercăm mai mult. Chestia e că primim goluri și asta nu e ok. Trebuie să vedem ce greșim și pe parcurs să nu mai facem. Da, mi-a zis Mister că o să mă bage, încă nu am ritm de joc. Ușor-ușor o să muncesc din ce în ce mai mult la antrenament și o să-mi intru în ritm. Mi-e foarte greu, a fost și foarte cald, dar nu e o scuză. Trebuie să privim înainte.

Avem o săptămână în care ne putem pregăti mult mai bine. Am ieșit din Europa, avem timp, trebuie să ne reglăm din toate punctele de vedere și să arătăm altfel în meciul cu FC Voluntari", a declarat Ionuț Vînă.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.