Sport
Ionuţ Vână e noul decar al Ştiinţei: „Sunt fericit că am ajuns la o echipă foarte mare”

După ce a semnat un contract pe 4 ani cu Universitatea Craiova, Ionuţ Vînă a fost prezentat într-o conferinţă de presă. El a preluat tricoul cu numărul 10, rămas liber după plecarea lui Alex Cicâldău la Galatasaray Istanbul. În schimbul lui Ionuţ Vână, Universitatea Craiova i-a cedat la FCSB pe atacanţii Ivan Mamut şi Andrei Burlacu, încasând şi 100.000 de euro.

„Sunt fericit că am ajuns la Universitatea Craiova, o echipă foarte mare, le mulţumesc lui Mihai Rotaru şi lui Mister. Am ajuns la un club profesionist, cu oameni extraordinari, m-au primit vreau să-i răsplătesc prin jocuri bune. Mi s-a spus că am mai fost pe lista Craiovei atunci când l-au transferat pe Alex Cicâldu. Mă bucur şi pentru Cic, cariera lui a luat-o în sus de când a ajuns la Craiova, cariera mea n-a fost prea reuşită de când am ajuns la FCSB, dar acum e totul trecut şi vreau să-l uit, să privesc spre viitor. Pentru a fi la nivelul de la Viitorul am nevoie de încredere şi să-mi recapăt plăcerea de a juca fotbal. Îmi place să câştig, să fac performanţă şi asta îmi doresc la Craiova. Mi s-a spus că publicul oltean urăşte pasa înapoi sau la portar. Sunt OK, am făcut pregătirea şi va decide staff-ul cât şi dacă voi juca” a declarat Ionuţ Vînă.

 

„Mă bucur mult că l-am adus pe Ionuţ Vînă, el vine de la o echipă importantă, transferul ne va ajuta să ridicăm nivelul echipei. Sper să joace, depinde doar de el, îi doresc succes şi sper să câştigăm trofee împreună” a spus Reghecampf despre noul transfer.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.