Sport
Ionuț Stroe: „La nivel normativ suntem deja pregătiți cu modul în care să reluăm prezența spectatorilor pe stadioane”

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a susținut o conferință de presă în care a vorbit despre revenirea spectatorilor pe stadioane. 

Ionuț Stroe a spus că handbalul va fi reluat cât se poate de repede: „Așa cum am mai spus, după 1 octombrie vom face o analiză la nivel de Guvern pentru a vedea ce impact au măsurile de relaxare. Toate deciziile vor fi influențate de numărul de infectări. Pot să vă spun că în legătură cu handbalul intenționăm sa creăm cadrul de reluare a campionatului intern în sistem competițional săptămânal.”

 

 

N-aș vrea să facem comparație între România și alte țări. Toate măsurile pe care le-am luat, până acum, nu sunt măsuri luate pentru a restricționa, ci pentru a proteja.

La nivel normativ suntem deja pregătiți cu modul în care să reluăm prezența spectatorilor pe stadioane, ne trebuie doar un moment oportun”, a mai spus Ionuț Stroe într-o conferință de presă.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.