Sport
Ionuț Stroe: „Îl consider cel mai bun pe Elvir Koljic”

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, este un susținător înflăcărat al Universității Craiova și a vorbit la Prosport Live despre preferințele sale în materie de jucători. 

Stroe a comentat situația Universității Craiova și a U Craiova 1948, formație ce se află pe primul loc în liga secundă: „„Sunt un susţinător al Universităţii Craiova. E un moment de excepţie: ambele formaţii sunt pe primul loc! Suporterii ambelor echipe sunt prieteni între ei, dar şi prizoneri ai aceleiaşi cauze. Tot sportul românesc este legat de litigii şi falimente şi nu e normal. E un radicalism dus la extrem. Cum poţi să-i conteşti pe Cârţu, Craioveanu şi Marcel Popescu?

 

Craiova are un parcurs de excepţie. Acolo se întâmplă lucruri serioase. După ce am pierdut titlul cu CFR Cluj, am fost supărat. Dar mai supăraţi au fost cei doi băieţi ai mei. Craiova s-a speriat la meciul cu CFR la scorul de 1-0, dar ardelenii meritau victoria. Au fost mai buni.” În ceea cea ce privește preferințele în materie de jucători cel care conduce Ministerul Tineretului și Sportului a declarat: „Valentin Mihăilă e jucătorul favorit al copiilor mei, dar eu îl consider cel mai bun pe Elvir Koljic.” 

 

De asemenea, Stroe a încercat să lămurească și problema prezenței spectatorilor: „Prima evaluare în raport cu această decizie va fi luată după data de 1 octombrie. Probabil că săptămâna viitoare vom concluziona și vom oferi o informație vizavi de perspectiva redeschiderii. Mi-ar plăcea să începem cu competițiile care nu au frecvență foarte mare a meciurilor, de exemplu, de ce nu, România – Norvegia din 15 noiembrie să fie meciul cu care să deschidem. Urmând ca progresiv să ajungem și la Liga 1 și la alte competiții”

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.