Sport
Ionuț Stroe, anunț dezamăgitor pentru fanii fotbalului

Returul se anunță foarte încins pentru Universitatea Craiova. Oltenii mai au două partide pe teren propriu, cu FCSB și CFR Cluj, cele mai importante. Ultima etapă se poate disputa cu trofeul pe masă, în Bănie. Ionuț Stroe, Ministrul Tineretului și Stroe, a vorbit despre posibilitatea ca fanii să revină pe stadioane. 

Ministrul Sportului nu crede că vom putea avea fani pe stadioane până la finalul sezonului:  Șansele sunt mici să mai vedem suporteri pe stadioane până la finalul acestui sezon. Ne dorim foarte mult să avem competiții cu spectatori, dar trebuie să avem răbdare și precauție. Spectacolele sportive sunt cu nivel ridicat de risc. Lucrăm la un proiect cu un număr redus, să fie 10 la sută din capacitatea arenelor, dar asta doar condițiile în care cifrele de îmbolnăviri vor fi foarte mici”, a declarat Ionuț Stroe. 

 

"Ministerul Educaţiei şi Cercetării a stabilit cadrul pentru reluarea activităţilor în aceste unităţi de învăţământ, cluburi sportive şcolare, licee şi şcoli  gimnaziale cu clase cu program sportiv. Începând de astăzi, 29 iunie 2020, pot fi reluate activităţile sportive (antrenamente/participare la competiţii oficiale) cu respectarea prevederilor Ordinului comun dintre Ministerul Tineretului şi Sportului şi Ministerul Sănătăţii 619/1077 din 12.06.2020", stă scris într-un comunicat emis ieri

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.