Sport
Ionuț Radu: „Am lăsat echipa să vorbească pe teren”

Echipa națională sub 21 de ani a României s-a calificat în semifinalele Campionatului European, după ce a remizat,scor 0-0, cu reprezentativa Franței și a terminat pe primul loc în Grupa C a Europeanului.  

Performanța este cu atât mai mare, întrucât odată cu accederea în semifinalele EURO, naționala noastră s-a calificat și la Jocurile Olimpice, acolo unde nu am mai fost din 1964, unde coincidența face ca Olimpiada să se fi desfășurat tot în capitala Japoniei, exact cum se va întâmpla anul viitor.

 

Căpitanul României, Ionuț Radu, a fost extrem de fericit la final și a declarat că nimeni nu a crezut în el și coechipierii săi, însă aceștia au trecut peste toate barierele: ”Eu le-am spus de la început prietenilor de aici că vom lua Italia cu asalt. Nimeni nu m-a luat în serios, dar am tăcut din gură și am lăsat echipa să vorbească pe teren. Le-am arătat tuturor că echipa României are o inimă extrem de mare”

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.