Sport
Ionuț Popa a murit! Antrenorul avea 67 de ani

Carismaticul Ionuț Popa a murit la Spitalul Județean Arad, acolo unde era internat din data de 9 iunie.

Popa a antrenat UTA Arad, FC Bihor, Jiul Petroșani, Poli Iași, CS Mioveni, Național Sebiș, Șoimii Pâncota și ACS Poli Timișoara. În ultimul său interviu oferit pentru ProSport, fostul tehnician declara în ianuarie: „Cum mă simt? Ca un om bolnav, dar poate că asta îmi este soarta. Am fost pe la o grămadă de medici, dar… (Oftează) Of, cum este viața asta. Chiar nu vreau să pară acum că mă plâng în presă. Departe de mine acest gând, dar nici eu nu știu dacă se mai pot face multe pentru mine. Din păcate, medicii nu îmi pot face operația la cap, iar acest lucru îmi complică mult starea de sănătate. Sunt foarte trist din această cauză”.

 

Clubul Universitatea Craiova a postat un mesaj pe pagina oficială de Facebook în care transmite condoleanțe familiei lui Ionuț Popa.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.