Sport
Ionuț Badea, antrenor FC Argeș: „O victorie ar fi ca un bonus”

Antrenorul formației FC Argeș, Ionuț Badea, a susținut o conferință de presă pentru a prefața duelul cu Universitatea Craiova, de vineri, ora 21:00. Tehnicianul a dat de înțeles că un rezultat pozitiv cu Știința ar fi o misiune imposibilă.  

Cu doar un punct în patru etape, FC Argeș dă piept cu liderul Universitatea Craiova, iar piteștenii par victime sigure: „Pregătim jocul pe care-l vom susţine vineri, cu Universitatea Craiova. Lucrăm la partea tactică, la prospeţime şi la strategia pentru acest meci. Ne aşteaptă o partidă foarte grea, avem un program dificil, dar nu avem motive de lamentare. O victorie în jocul de vineri ar fi ca un bonus. Craiova este o echipă în plină ascensiune, cu jucători de calitate, joacă ofensiv şi trebuie să fim atenţi la aceste momente de tranziţie. După jocul cu FCSB, am avut o discuţie cu elevii mei şi am punctat anumite lucruri. Este foarte important să înţelegem lucrurile pe care le-am făcut greşit, ca să putem merge mai departe. Moralul este bun, rămâne de văzut cum vom fi înainte de joc.

Încercăm din punct de vedere motivaţional şi din punct de vedere al atitudinii să facem grupul să funcţioneze. Important este să înţelegem ceva din aceste lucruri şi să avem la fiecare meci o abordare care să ne aducă puncte. Partea fizică, cea tactică şi cea mentală funcţionează împreună, dacă una dintre aceste verigi nu merge cum trebuie, se cunoaşte în timpul unui joc. Am alergat mai mult decât celelalte competitoare cu care am jucat, însă există momente în care calitatea individuală a adversarului îşi spune cuvântul. Lipsa de omogenitate face ca echipa noastră să joace doar pe momente, şi nu constant. Fiecare meci are o strategie aparte,” a spus antrenorul Ionuț Badea.

 

La conferința de presă a fost prezent și atacantul Cephas Malele: „Am fost primit bine la echipă, m-am acomodat şi sper să reuşesc să mă ridic la nivelul aşteptărilor. A fost un meci greu cu FCSB şi îmi pare rău că s-a terminat trist pentru noi. Urmează un alt joc, trebuie să fim optimişti. Sper să marchez cât mai multe goluri în tricoul echipei FC Argeş, aceasta este meseria mea. Trebuie să privim în viitor şi să fim încrezători”.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.