Sport
Investiții cu banii de la Parma: „Două milioane au zburat deja”

Transferul lui Valentin Mihăilă la Parma i-a costat pe italieni 8,5 milioane de euro, iar Mihai Rotaru a dezvăluit la DigiSport ce se întâmplă cu acești bani. 

Patronul Universității Craiova spune că banii vor fi primiți în tranșe, iar 2,5 milioane de euro nu vor ajunge deloc în „custodia” clubului: „Din 8,5 milioane de euro, scădem undeva la 2,5 milioane de euro ce inseamnă cotă parte la fostele cluburi, avocati si așa mai departe. Noi încasăm banii până în 2023. Deja au fost cheltuiți undeva la 950.000 de euro pe transferuri de jucători în ultima zi. Prima tranșă, de două milioane, a și zburat.

Practic, transferul lui Mihăilă ne asigură o completare de buget. Avem un deficit anual undeva la trei milioane de euro. Vorbim de costuri operaționale, costuri cu infrastructura. Plătim la consiliul județean undeva la 120.000 de euro pentru a închiria terenuri pentru academie. Academia ne costă undeva la 700.000 de euro", a spus Mihai Rotaru, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.