Sport
Interviu exclusiv cu Acka: „Îmi cer scuze suporterilor”

Stephane Acka a fost contestat de către o parte din suporteri la revenirea în Bănie, însă acesta speră să-și ia revanșa față de ei și chiar le cere scuze. 

Fundașul Universității știe că sezonul nu a fost unul așteptat și spune că ghinionul a jucat o parte din vină:  „Sezonul s-a terminat greu pentru noi, ne-am zbătut, am fost ghinioști, mingea nu a intrat, dar ne vom bate pentru campionat când ne vom întoarce. Am avut ocazii și la Cluj, am avut ghinion și cu Viitorul, dar la anul vrem să facem mai multe pentru club și suporteri.”

 

Acka a vorbit și despre faptul că a fost și este contestat de o parte din fanii alb-albaștri: Sezonul a  fost unul ratat pentru mine încă de la început, am avut 4 luni fără joc, s-a văzut că nu am meciuri în picioare, nu am jucat rău în ultimele meciuri. Sper să arăt tuturor calitățile mele. Vreau să dau totul pe teren, știu că am fost contestat,  am primit și încurajări. Nu am plecat de aici pentru că am avut ceva cu clubul, am considerat că atunci era mai bine pentru mine din punct de vere economic și sportiv. M-am întors cu încredere, să câștigăm cupa și campionatul. Dacă am greșit cu ceva, îmi cer scuze, însă nu a fost intenția mea să fac vreun rău clubului. Eu am contract, vreau să-l respect și vedem ce se va întâmpla.

 

Câștigarea Cupei României de către Viitorul este ultima șansă ca Știința să evolueze în preliminariile Europa League: „Țin cu Viitorul, le urez baftă, sper să câștige Cupa României, să ne dea și nouă șansă să ajungem în Europa.”

 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.