Sport
Înțepături la adresa FCSB-ului: „O mai fi și justiție divină”

În această seară, FCSB urmează să joace în turul trei preliminar UEFA Europa League, cu Slovan Liberec, însă bucureștenii au mari probleme legate de COVID-19. Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, a avut câteva declarații acide la adresa echipei patronate de Gigi Becali. 

„Sorinaccio” este supărat de faptul că FCSB a folosit mai multe rezerve în duelul cu CFR Cluj, din play-off-ul trecut: „„Astea sunt problemele lor. Dacă e să-i compătimesc, e pentru situația de COVID-19. În rest, problemele celelalte, poate plătesc niște atitudini pe care le-au avut. Trebuie să-și bage echipa de la meciul cu CFR. Au echipă să joace. Dacă poate, să bage echipa aia din meciul cu CFR”.

 

O mai fi și o justiție divină. Am auzit că vor să ia jucători de la Astra. Să ia, să facă ce vor, să se califice, să fie sănătoși!”, a mai spus președintele Universității Craiova. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.