Sport
Înțepături la adresa FCSB-ului: „O mai fi și justiție divină”

În această seară, FCSB urmează să joace în turul trei preliminar UEFA Europa League, cu Slovan Liberec, însă bucureștenii au mari probleme legate de COVID-19. Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, a avut câteva declarații acide la adresa echipei patronate de Gigi Becali. 

„Sorinaccio” este supărat de faptul că FCSB a folosit mai multe rezerve în duelul cu CFR Cluj, din play-off-ul trecut: „„Astea sunt problemele lor. Dacă e să-i compătimesc, e pentru situația de COVID-19. În rest, problemele celelalte, poate plătesc niște atitudini pe care le-au avut. Trebuie să-și bage echipa de la meciul cu CFR. Au echipă să joace. Dacă poate, să bage echipa aia din meciul cu CFR”.

 

O mai fi și o justiție divină. Am auzit că vor să ia jucători de la Astra. Să ia, să facă ce vor, să se califice, să fie sănătoși!”, a mai spus președintele Universității Craiova. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.