Sport
Înfrângere super-amară pentru SCM Craiova în Ţara Bascilor!

Campioana EHF, SCM Craiova, a făcut un meci nedemn de statutul ei şi de pretenţiile fanilor, fiind zdrobită în seara aceasta la Irun, în Ţara Bascilor, de liderul campionatului spaniol, Super Amara Bera Bera San Sebastian, scor 32-21, la pauză 18-10. La o săptămână după ce primea doar 12 goluri cu Nykobing, formaţia lui Bogdan Burcea a încasat nu mai puţin de 32 de goluri de la o formaţie mai modestă decât cea daneză, întâlnită în Bănie. 

Deşi păreau să deţină controlul partidei în primele minute, conducând cu 6-3, fetele noastre au cedat iniţiativa, părând că au două viteze în minus faţă de adversare, ibericele fiind mult mai proaspete, mai veloce, mai concentrate şi mai puţin predispuse erorilor. Majoritatea golurilor gazdelor au venit pe faza a doua sau pe contraatac, craiovencele repliindu-se practic în reluare şi nereuşind să se organizeze rapid pe faza defensivă, după ce în atac au pierdut uşor prea multe mingi. Este cea mai drastică înfrângere pentru SCM Craiova în cupele europene, una neaşteptată, chiar şi în condiţiile absenţelor ştiute: Zamfir, Ţicu, Stanciu, Costa. 

Bogdan Burcea a mizat pe jucătoarele: Dzhukeva, Curmenţ (portari), Vizitiu 7 goluri, Trifunovic 3, Seric 3, Ianăşi 3, Gjorchevska 2, Tătar 2, Nikolic 1, Fachinello, Şelaru, Tănăsie. 

Pentru SCM Craiova urmează derby-ul din Liga Florilor, cu CSM Bucureşti, marţi, de la ora 18.30, în Sala Polivalentă, apoi partida cu Podravka Vegeta, din Cupa EHF. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.