Sport
Infectări cu COVID-19 la Universitatea Craiova

Problemele legate de COVID-19 nu îi dau pace Universității Craiova. Până astăzi, oltenii au avut mari probleme la nivel de staff administrativ și staff tehnic și doar un jucător a fost infectat. Din păcate, oficialii au anunțat că alți doi jucători au fost testați pozitiv, dar și o persoană din cadrul staff-ului auxiliar. 

„La începutul acestei săptămâni a avut loc o nouă testare COVID-19, doi fotbaliști fiind depistați pozitiv, dar și o persoană din cadrul personalului auxiliar. Din fericire, aceștia sunt asimptomatici,” stă scris în comunicatul emis de Universitatea Craiova.

 

Conform informațiilor LUPA, se pare că Alexandru Tudorie și Paul Papp sunt cei doi jucători infectați. Primul a apucat să debuteze în meciul cu FC Argeș: „„Mă bucur că am debutat și sper să fiu sănătos, să nu mai am parte de accidentări. A fost o perioadă grea, pentru că nu-i ușor să fii transferat și să nu apuci să joci niciun mci oficial, să te accidentezi. Dar mă bucur că a trecut totul și sper să nu mai existe accidentări.Îl felicit pe Elvir pentru goluri și mă bucur pentru el. Mă bucur că echipa câștigă, ceea ce este foarte important. Când o să fiu introdus în teren, o să-mi fac treaba cât mai bine, o să dau totul pentru această echipă. Avem 5 victorii din 5 meciuri, deci e bine! E devreme să vorbim despre titlu. Trebuie să rămânem modești, să luăm fiecare joc în parte ți să le câștigăm,” a declarat jucătorul, după meci, pentru Digi Sport.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.