Sport
Încă o remiză pentru Universitatea Craiova

Universitatea Craiova a încheiat seria meciurilor fără gol marcat, dar continuă seria remizelor, după 1-1 în deplasare cu Astra Giurgiu. Gazdele au deschis scorul dintr-o fază fixă, prin Hugo de Sousa, în minutul 16, iar Alex Cicâldău a egalat în prelungirile primei reprize, cu un şut de la 16 metri, după o pasă a lui Nistor. 

Mamut şi Câmpanu au ratat alte ocazii în prima repriză, iar Astra a avut o şansă uriaşă de a face 2-0, prin Stahl. În partea secundă nu au mai apărut oportunităţi de gol la nicio poartă, însă arbitrul Radu Petrescu a refuzat o lovitură de pedeapsă Universităţii, după un henţ în careul gazdelor, în minutul 62. 

Astra Giurgiu: Lazar (Popa '27)- De Sousa, Graovac, Găman, Şerban (Canadjija '9) - Crepulja - Stahl (V. Gheorghe '46), Răduţ, Budescu, Bruno - Montini (Merloi '72). Antrenor: Eugen Neagoe.

Universitatea Craiova: Pigliacelli - Vlădoiu, Bălaşa, M. Constantin, Bancu - Nistor (Căpăţână '83), Mateiu, Cicâldău - Câmpanu (Bărbuţ '35), Mamut (Ivan '63), Ofosu (Baiaram '63). Antrenor: Corneliu Papură.

Arbitru: Radu Petrescu. 

Ştiinţa are 33 de puncte după 17 etape, ocupă locul 3 şi poate rămâne la 6 puncte de liderul FCSB, dacă acesta se impune la Viitorul. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.