Sport
Încă o înfrângere în deplasare pentru baschetbaliștii Craiovei

Echipa de baschet SCMU Craiova a pierdut toate meciurile disputate în deplasare în acest campionat și nu s-a dezis nici la Sibiu, unde a cedat cu 72-60, pe sferturi: 18-16, 16-10, 21-19, 17-15. 

Deși au marcat primele coșuri ale meciului, craiovenii n-au dat apoi nicio clipă impresia că se pot impune în Sala Transilvania, în fața vicecampioanei, echipa care i-a eliminat din play-off în sezonul precedent. 

Contra fostei sale echipe, Monyea Pratt a făcut un meci destul de bun, reușind 14 puncte, 9 recuperări și 4 pase decisive, deși și el a avut o procentaj execrabil din afara semicercului (1 din 5), ca de altfel și restul echipei: 17 %, respectiv 5 coșuri din 29 de aruncări. 

Au jucat pentru SCMU Craiova: Pratt 14 puncte, Laser 13, Gudul 11, Troupe 10, Diculescu 7, Byrd 3, Stoyanov 2, Țâbârnă, Năsturescu. 

După 8 meciuri, echipa pregătită de Aco Todorov are 11 puncte, la fel ca alte 3 echipe, înșirate pe locurile 4-7. Următorul meci al Craiovei este duminică, în Sala Polivalentă, cu SCM Timișoara. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.