Sport
Încă două cazuri de coronavirus la Universitatea Craiova!

Din nefericire, se înmulţesc cazurile de coronavirus la Universitatea Craiova, tocmai când echipa este atât de aproape de a câştiga titlul, după 29 de ani. După ce team-managerul echipei, Lucian Pretorian a fost pozitiv la testele de luni, miercuri craiovenii au efectuat o nouă serie de teste şi au fost anunţaţi joi că încă doi membri ai staff-ului au fost descoperiţi infectaţi cu COVID 19. Unul este antrenorul secund Gigi Ciurea, iar celălalt este preparatorul fizic Cornel Blejan. 

 

Niciun jucător nu a fost descoperit pozitiv la testele de până acum, dar echipa se află în caranatină, la cantonamentul din Lunca Jiului, şi nu s-a antrenat săptămâna aceasta. Testul unuia dintre jucători a fost neconcludent, aşa cum a fost şi luni cel al antrenorului Cristiano Bergodi, care însă a ieşit negativ la retestare. 

„Din păcate, la testarea suplimentară au fost două cazuri pozitive, ambele din rândul staffului Universității Craiova. Vestea bună este că toți fotbaliștii noștri sunt negativi, având un singur test neconcludent” anunţă clubul din Bănie.

Vineri va urma o nouă serie de teste pentru 17 jucători. 

 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.