Sport
În Liga Florilor, mai greu decât în cupele europene pentru SCM Craiova, învinsă clar la Zalău

Dacă în Cupa EHF parcursul este unul excepţional, în campionat lucrurile nu merg la fel de bine pentru handbalistele de la SCM Craiova. Astfel, echipa din Bănie a ajuns la 5 înfrângeri în actuala ediţie a Ligii Florilor, după ce a pierdut meciul din deplasare cu HC Zalău, scor 28-22, la pauză 14-11. 

Ca de obicei în meciurile din fieful lui Ghiţă Tadici, arbitrii au oferit gazdelor un avantaj, la presiunea antrenorului sălăjean. 

Au jucat pentru SCM Craiova: Dzukheva, Curmenţ (portari), Trifunovic 6 goluri, Vizitiu 4, Fachinello 4, Nikolic 2, Şelaru 2, Seric 2, Rădoi 2, Ion, Tătar, Tănăsie, Gjorchevska. 

SCM Craiova este pe locul 6 în Liga Florilor după 11 etape, cu 15 puncte şi în runda următoare întâlneşte campioana, CSM Bucureşti, în Sala Polivalentă, marţi, 15 ianuarie, de la ora 18.30. Până atunci, sâmbătă, de la ora 18, trupa lui Bogdan Burcea dispută partida din etapa a doua a grupelor Cupei EHF, cu Super Amara Bera Bera, din Spania. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.