Sport
În direct la Oltenia TV, directorul CSS Caracal a dezvăluit că Ştiinţa l-a cedat definitiv pe Luis Niţu la Mediaş

Deşi s-a vehiculat că Universitatea Craiova l-a cedat pe atacantul Luis Niţu doar sub formă de împrumut, pentru un an, la Gaz Metan Mediaş, atacantul de 19 ani a ajuns definitiv la gruparea sibiană, cu care a semnat un contract pe 3 ani. Tranzacţia a fost dezvăluită de directorul CSS Caracal, Dani Nicolae, în direct la Oltenia TV, la emisiunea Fotbal Plus. Niţu a fost cedat la Gaz Metan Mediaş la schimb pentru un fundaş de 36 de ani, Marius Constantin, Craiova urmând să încaseze un procent din următorul transfer al lui Niţu. 

„Luis Niţu a fost vândut la Gaz Metan Mediaş, care ne-a virat dreptul de solidaritate, chiar azi. Cei de la Craiova s-au cam descotorosit foarte urât de el. Ei aşa procedează acolo la fel cu toţi juniorii care nu fac ce vor ei. Copiii ăştia stau pe 8-10 milioane de lei vechi acolo, nu mai sunt juniori, au 19 ani, dar trebuie să accepţi termenii lor sau să pleci. Silviu Bogdan se ocupă de toţi juniorii noştri şi ştiu ce vorbesc” a declarat Dani Nicolae, directorul CSS Caracal. 

Niţu a fost cedat definitiv la Mediaş după ce nu a dorit să accepte prelungirea contractului cu Universitatea Craiova în termenii doriţi de gruparea din Bănie, respectiv cu un salariu de 500 de euro pe lună. La Mediaş, Niţu primeşte 2.500 de euro lunar în primul an, apoi salariul creşte cu 500 de euro în fiecare an de contract. 

Niţu a debutat anul trecut în prima echipă a Ştiinţei, pe vremea când Victor Piţurcă era antrenor, şi a reuşit să marcheze de 3 ori, în meciurile de campionat cu Gaz Metan şi Poli Iaşi şi în Cupa României, cu CSM Reşiţa. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.