Sport
Împrumutul la Chindia i-a prins bine lui Bic: „Aveam nevoie de jocuri”

În perioada împrumutului la Chindia Târgoviște, Ovidiu Bic a fost om de bază, iar acum se află printre oamenii care intră meci de meci pe teren în tricoul Universității Craiova. 

Vineri, Craiova primește vizita Clinceniului, iar Ovidiu Bic este de părere că jocul nu va fi așa ușor: „Ne așteaptă o partidă dificilă, întâlnim o echipă foarte bine organizată. I-am văzut și la meciul cu FCSB, s-au luptat pentru fiecare minge, sperăm să găsim soluții să câștigăm toate cele trei puncte. Au jucători de calitate, trebuie să fim concentrați, motivați și să mergem să câștigăm cele trei puncte.Antrenorii care sunt la echipe mai mici motivează foarte mult jucătorii, le spun că trebuie să dea totul pe teren. Nu cred că pandemia de coronavirus va arbitra campionatul. Fiecare echipă întâmpină probleme, dar trebuie să trecem peste și să ne vedem de fotbal. Nu ne interesează ce spun cei de la FCSB. Noi ne concentrăm pe fiecare meci în parte. Craiova este o echipă bună, FCSB și CFR la fel, dar consider că și meciurile cu celelalte echipe sunt foarte importante. Ne dorim să ne obținem cât mai multe victorii.”

 

Mijlocașul i-a dat gol Universității în luna noiembrie, atunci când evolua la Chindia, iar pe banca oltenilor se afla Victor Pițurcă: „Am jucat foarte multe meciuri la Chindia, am prins multă încredere, aveam nevoie. Am venit aici mai pregătit, încrezător și consider că împrumutul a fost bun pentru mine. Chiar și data trecută a fost concurență, nu numai acum. Trebuia să joc pentru că avusesem și o accidentare. Nu mi-a reproșat nimeni nimic că am dat gol contra Craiovei, mi-am făcut treaba la echipa la care am fost.”
 

 

 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.