Sport
Impresionați de istoria Universității Craiova și de fani: „Visam la acest moment”

George Cîmpanu, Reagy Ofosu, Ivan Mamut și Mihai Căpățînă sunt jucătorii care au semnat cu Universitatea Craiova în ultima zi a perioadei de mercato. Aceștia au vorbit pentru site-ul clubului și toți s-au referit la îndeplinirea obiectivului, câștigarea titlului. 

În vârstă de 29 de ani, Reagy Ofosu este cel mai experimentat jucător adus. Germanul a declarat că a fost foarte bine primit de colegi și fani: „„Înainte de toate, mă bucur că sunt aici, la un club foarte mare din România, cu o istorie foarte mare. Sunt fericit că staff-ul au arătat interes față de mine și sunt bucuros că am semnat. Vreau să ajut să ne îndeplinim obiectivul, câștigarea campionatului. A fost o primire foarte călduroasă din partea tuturor băieților, dar și a staff-ului și suporterilor. Am primit multe mesaje și este mai ușor pentru mine să mă adaptez repede, având în vedere primirea frumoasă.

 

Când am venit în România, toată lumea a spus despre Craiova că are fani fantastici. Prima dată când am jucat cu Botoșani aici, am simțit despre ce este vorba.  Suporterii sunt incredibili, avem și un stadion foarte frumos. A fost „wow” să joc aici. Acum nu putem juca cu fani în tribune, dar dacă timpurile pe care le trăim se vor schimba, va fi o mare putere pentru noi să îi avem alături de noi și să luptăm pentru titlu,” a mai spus Ofosu.

 

Olteanul Mihai Căpățînă este foarte fericit pentru că a semnat cu Universitatea Craiova. Jucătorul născut în Slaitina a declarat că i s-a îndeplinit un vis: „„Personal, mă bucur foarte mult că am ajuns aici. Visez la acest moment de când am debutat în Liga 1. Am venit cu gânduri mărețe, așa cum își dorește toată lumea, să câștigăm titlul și Cupa României în acest an, pentru că Universitatea Craiova merită acest lucru, pentru ceea ce se întâmplă aici și pentru acești suporteri  minunați pe care îi avem și chiar îmi doresc să reușim acest lucru. Băieții m-au primit foarte bine,  este un grup foarte bun aici, prietenos. M-au primit extraordinar, chiar nu mă așteptam. Antrenamentele sunt foarte bune, cu intensitate, iar grupul mă ajută să mă integrez cât mai repede.”

 

Ivan Mamut are o misiune extrem de dificilă. Atacantul croat va trebui să-l facă uitat pe Elvir Koljic, accidentat grav în meciul cu Poli Iași: „Sunt foarte fericit că am semnat cu echipa care este pe primul loc în această ligă a României, un club cu o istorie foarte mare și cu suporteri fanatici. Îmi doresc foarte mult să câștigăm campionatul.”

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.