Sport
Impresiile lui Todoran după primele zile de cantonament ale Slatinei: „Sunt foarte mulțumit”

Aflat cu echipa sa într-un cantonament la Cheile Grădiștei, Dinu Todoran, tehnicianul formației CSM Slatina, a declarat pentru gazetanoua.ro că este foarte mulțumit de randamentul dat de jucătorii săi. 

După câteva zile de pregătire intensă la Cheile Grădiștei, Dinu Todoran a vorbit pentru gazetanoua.ro despre cum simte jucătorii în acest moment: „Sunt foarte mulţumit de jucători, atât din punct de vedere fizic, cât şi tactic. Este un grup receptiv, ne pregătim bine şi ne dorim cu toţii să ne îndeplinim obiectivul. Condiţiile de pregătire sunt foarte bune, nu avem probleme medicale, iar asta ne bucură.”

 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.