Sport
Ieşirea din starea de urgenţă dă undă verde Ligii I. Când s-ar putea relua campionatul

După comunicatul de astăzi al preşedintelui României, Klaus Iohannis, se poate relua campionatul de fotbal, cel mai probabil de la jumătatea lunii iunie, echipele urmând să efectueze un cantonament până la acea dată, cu toată măsurile de prevenţie. Toate echipele vor intra în pregătire imediat după terminarea stării de urgenţă, pe 15 mai, urmând ca Liga I să se reia cu etapa a 3-a din play-off şi play-out, în week-end-ul 12-14 iunie.

Fiecare club trebuie să aibă o locaţie pentru cazare şi antrenament, dezinfectată să stabilească o listă cu persoanele prezente în aceste spaţii, se vor efectua periodic controalele medicale și testări covid-19, plus măsurile stabilite Ministerul Sănătății pentru toată populaţia.

„Sportivii de performanță vor putea, în condiții foarte speciale, care vor fi detaliate de specialiști, să înceapă cantonamentele, dar nu vor începe competițiile sportive decât după o perioadă suficient de lungă de pregătire. Bazele sportive nu se redeschid pentru amatori – atenție, ca să nu fim greșit înțeleși. Deci, cantonamentele, dar numai în condiții speciale, pentru profesioniști”, a declarat astăzi Președintele României, Klaus Iohannis. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.