Sport
CSM Craiova adună podiumuri naţionale prin călăreţul Vlad Gruia

Călăreţul Vlad Gruia, în vârstă de doar 18 ani, de la CSM Craiova, a participat la trei competiții din acest sezon de vară al Campionatului Național de sărituri peste obstacole, iar la fiecare a reușit să câștige câte o medalie, în detrimentul unei concurențe solide, alcătuită din sportivi cu un palmares important și mai mulți ani de experiență.

Cele mai recente performanțe ale lui Vlad au venit în urma concursului desfășurat la Baza Hipică Equestria din localitatea Snagov, în perioada 8-11 august, unde sportivul din Bănie a obținut două clasări pe primul loc al podiumului la întrecerea de nivel D. La aceeași competiție, dar cea desfășurată în perioada 21-23 iunie, Vlad s-a clasat pe locul doi tot la categoria D, în ambele concursuri participând împreună cu calul Carland. A treia întrecere cu succes pentru acesta a avut loc la competiția organizată în Jegalia, în perioada 23-26 mai. Aici, Vlad Gruia a bifat o clasare pe primul loc și pe locul trei în probele de la categoria de nivel C, plus un loc secund la categoria D, avându-l ca partener tot pe Carland. La categoria E, călărețul nostru a concurat împreună cu calul Lacoste și a fost aproape de podium, ocupând locul patru.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.