Sport
Hațegan și Kovacs arbitrează în Champions League

Marți, 27 octombrie, va fi o seară de Liga Campionilor cu doi arbitri români.

Ovidiu Hațegan a fost delegat de UEFA la partida Atletico Madrid – FC Salzburg. Arădeanul va fi ajutat de arbitrii asistenți Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe, în timp ce al patrulea oficial va fi Fabio Maresca din Italia. Din camera VAR vor superviza partida alți doi arbitri italieni: Marco Di Bello și Paolo Valeri. Întâlnirea e programată la ora 22:00, ora României.

De asemenea, Istvan Kovacs va conduce la centru meciul Lokomotiv Moscova – Bayern Munchen, care va începe la ora 19:55. Acesta va fi ajutat de Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, iar cel de-al patrulea oficial este Marius Avram. În camera VAR se vor afla spaniolii: Alejandro Hernandez și Guillermo Fernandez.

Miercuri, tot în Liga Campionilor, vicepreședintele CCA, Alexandru Deaconu, va fi observator de arbitrii la meciul FC Krasnodar – Chelsea. Partida va încele la ora 19:55 și va fi arbitrată de o brigadă din Turcia.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.