Sport
Hat-trick Mihăilă pentru calificarea naţionalei under 19 la Turul de Elită

Revenit după crunta accidentare de la Iaşi, Vali Mihăilă a contribuit din plin la calificarea naţionalei under 19 a României la Turul de Elită, ultimul hop înainte de Campionatul European. Mihăilă a marcat 3 goluri în victoria cu 8-0 a tricolorilor împotruva Gibraltarului, care, coroborată cu succesul Greciei cu 3-0 în faţa Bulgariei, califică naţionala noastră la Turul de Elită. 

Un alt jucător de la Craiova, Luis Niţu, a jucat în prima repriză a acestui meci pentru România, iar alţi doi alb-albaştri, Raoul Baicu şi Marian Şerban, au participat la acest turneu disputat în Bulgaria, în care România a remizat cu ţara gazdă, scor 1-1 (gol Mihăilă), şi a pierdut cu 5-3 în faţa Greciei. Tricolorii se califică astfel de pe locul 2 la Turul de Elită. Tragerea la sorți pentru ultima fază, care se va disputa în luna martie a anului viitor, va avea loc pe 6 decembrie, la Nyon.Campionatul European, la care vor fi prezente doar 8 selecționate, va avea loc în iunie 2019 în Armenia.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.