Sport
Handbaliștii craioveni, în fața primului turneu din 2021: „Avem patru meciuri în 72 de ore”

Handbaliștii de la Universitatea Craiova reiau seria meciurilor oficiale. Elevii lui Cătălin Popescu merg la Cluj pe 21 ianuarie pentru primul turneu în Divizia A, seria B după aproximativ două luni. Tehnicianul a vorbit în platoul emisiunii „ACTIV ARENA”  de la Oltenia TV despre duelurile următoare. 

CS Universitatea Craiova a fost mutată într-o serie nouă, cu 8 echipe: „Am jucat trei meciuri până în acest moment. Avem două victorii și o înfrângere, dar consider că am făcut un turneu trecut bun, având în vedere faptul că nu ne-am putut baza pe mulți handbaliști și am mers în 11 jucători, cu doi portari. Am avut patru pozitivi, iar Roberto Țiu a avut parte de o accidentare gravă și nu cred că va mai juca până la toamnă. La ceea ce am văzut, eu zic că ne putem bate la primele trei locuri, chiar să luăm locul doi și să mergem la turneul de baraj. Poate apare ceva și îmbunătățim cumva bugetul clubului, vreun sprijin și să tragem să promovăm. Eu mi-aș dori din tot sufletul”

 

Un program infernal îi așteaptă pe handbaliștii craioveni, cu patru meciuri în 72 de ore contra Târgu Jiului, CNOPJ București, Dobrogei Sud și Medgidiei: „Va fi greu, având în vedere că avem, teoretic, patru meciuri în 72 de ore. Sperăm să nu avem probleme de lot, oricum nu va fi ușor nici așa, dar sperăm să facem un turneu bun. E o serie cu echipe bune, sunt multe echipe satelit, dar au jucători tineri și ambițioși, care vor să se afirme.”

 

Primul joc de la turneul de la Cluj aduce un derby oltenesc între Târgu Jiu și Craiova.

 

 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.