Sport
Handbalistele semifinaliste, încurajate de gloriile Craiovei Maxima. Meciul SCM - Kastamonu se vede şi pe Ion Oblemenco

Doi dintre componenţii Craiovei Maxima, Sorin Cârţu şi Aurică Beldeanu, au venit la antrenamentul de astăzi al handbalistelor de la SCM Craiova, pentru a le încuraja înaintea meciului de sâmbătă, cu Belediyesi Kastamonu, returul semifinalei Cupei EHF. În tur, craiovencele s-au impus cu 23-22. Cei care nu au prins bilet la returul semifinalei pot vedea meciul pe ecranele de pe stadionul "Ion Oblemenco", dacă îşi cumpără bilet la meciul de fotbal Universitatea Craiova - CSMP Iaşi, programat de la ora 20.45. Partida de handbal începe la ora 18. 

Bogdan Burcea i-a prezentat pe cei doi mari jucători, care le-au ţinut jucătoarelor un discurs şi le-au urat succes.

„Prin ce aţi facut până acum v-aţi dovedit mai puternice decât mulţi bărbaţi, fiindcă nu v-a copleşit presiunea unor meciuri foarte importante. Craiova aşteaptă o finală de 35 de ani, fiindcă ratarea de atunci a lăsat atunci o amărăciune în rândul nostru şi al suporterilor.  Eu nu prea pot să mă uit la un meci întreg de handbal când sunt implicat afectiv, fiindcă fazele se succed mult mai rapid ca la fotbal şi mă consum mult. Nu m-aş băga în locul lui Bogdan la ce trăiri am avut pe bancă în cariera mea, ar fi fost mult mai scurtă la handbal” a spus Sorin Cârţu.

„Noi n-am ştiut să gestionăm atunci semifinala, dar aş vrea ca voi să reuşiţi, cu mult curaj şi determinare. Sunt sigur că o să treceți de turcoaice, am văzut și meciul tur. Sunteţi frumoase şi deştepte, trebuie să fiţi şi cele mai bune” a adăugat Aurică Beldeanu.

 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.