Sport
Handbalistele din Bănie promit victoria cu Slobozia, pentru a păstra şanse la cupele europene

Echipa feminină de handbal SCM Craiova joacă meciul din etapa a 18-a a Ligii Florilor, împotriva Unirii Slobozia, sâmbătă, de la ora 18, în Sala Polivalentă, iar antrenorul secund Grigore Albici şi portăriţele Bianca Cormenţ şi Andreea Chetraru au prefaţat această dispută, spunând că trebuie neapărat câştigată, pentru a se păstra şansele de ocupare a unui loc de cupă europeană.

Grigore Albici a declarat: „Ultimul eşec, la Baia Mare, ne-a supărat foarte mult, dar ştiţi problemele de lot pe care le avem. Pe lângă absenţele de lungă durată, Tudorică, Havronina şi Şelaru, n-au putut juca nici Vizitiu şi Cace, ne e greu să facem şi antrenamente într-un efectiv aşa de subţire. Încă mai sperăm la cupele europene, de aceea ne pregătim intens, iar sâmbătă cred că vom câştiga. Este obligatoriu să câştigăm acest joc. Lotul restrâns numeric din cauza accidentărilor nu ne permite să evoluăm la capacitate maximă. În jocul de sâmbătă trebuie să muncim foarte mult pentru victorie şi să evităm alte accidentări. Avem şi 3 deplasări mai uşoare şi putem urca în clasament”.

Bianca Curmenţ a spus: “Ştim că ne aşteaptă un meci greu, trebuie să-l tratăm ca atare, pentru că ele vor da totul pentru a supravieţui în prima ligă. Slobozia va veni aici foarte montată să obţină măcar un punct.

Andreea Chetraru a adăugat: „Eu vin după o perioadă mai lungă de accidentări şi de aceea am evoluat mai puţin. Cred că un joc bun cu Slobozia ne poate ridica moralul pentru partidele viitoare. Sper ca sâmbătă să facem un joc bun şi să ne impunem.”

SCM Craiova ocupă locul 8, cu 24 de puncte, în timp ce Slobozia este pe ultima poziţie, cu 4 puncte.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.