Sport
Handbalistele Craiovei vor întâlni din nou Rapidul, în Cupa României

După ce au început anul cu un meci de campionat câștigat greu contra Rapidului, 23-21, în Sala Polivalentă, handbalistele de la SCM Craiova vor întâlni din nou formația giuleșteană, de această dată în optimile Cupei României, cel mai probabil pe data de 15 ianuarie, în Capitală. Așa s-a stabilit în urma tragerii la sorți de astăzi, de la FRH. 

Astfel, fetele lui Bogdan Burcea vor avea de înfruntat ocupanta ultimului loc în Liga Florilor, dar și o atmosferă ostilă, creată de fanii Rapidului, care au venit în număr mare și în Bănie, la meciul de campionat, când au și existat câteva ciocniri cu forțele de ordine.

Celelalte partide din optimile Cupei României: Gloria Bistrița - SCM Rm. Vâlcea, Minaur Baia Mare - AHCM Slobozia, Știința București - SCM Gloria Buzău, Dacia Mioveni - CSM București, Dinamo București - CSM Slatina, CSM Roman - HC Dunărea Brăila, Știința Bacău - Universitatea Cluj.

Următorul meci al formației lui Bogdan Burcea va fi cu Gloria Bistrița, în campionat, pe 30 ianuarie, de la ora 18, în Sala Polivalentă.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.