Sport
Handbalistele Craiovei s-au calificat în optimile Cupei României

Echipa feminină de handbal SCM Craiova s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României, după victoria din deplasare cu CSM Tg. Jiu, scor 30-23, la pauză 12-11.

Au jucat pentru formaţia din Bănie: Curmenț, Dzhukeva, Curmenț – Vizitiu (7 goluri), Țicu (6 g.), Klikovac (6 g.), Nikolic (4 g.), Zamfir (2 g.), Colac (1 g.), Gogoșeanu, Țenea, Ion, Cace.

„Un meci în care jucătoarele și-au asigurat calificarea în faza superioară și sunt mulțumit de modul cum au tratat acest joc și pentru că nu au fost accidentări” a comentat antrenorul Bogdan Burcea după meciul de la Târgu Jiu. Este a doua victorie din tot atâtea meciuri pentru  SCM Craiova în 2020. Următoarea partidă va fi cu Gloria Bistriţa, pe teren propriu, în prima etapă a returului Ligii Florilor.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.