Sport
Handbalistele Craiovei nu se tem de danezele de la Nykobing: „Atuurile noastre sunt apărarea, publicul şi ultimele achiziţii”

Primul meci programat în Craiova în 2019 este unul de cupă europeană, cel dintre SCM Craiova şi formaţia daneză Nykobing Falster, în cadrul primei etape a grupelor Cupei EHF, fiind programat sâmbătă, de la ora 19.15, în Sala Polivalentă. Formaţia din Bănie este deţinătoarea trofeului şi vrea să-şi respecte statutul, mizând în duelul cu nordicele pe apărare, pe publicul fierbinte şi pe ultimele achiziţii, în sepcial braziliencele Fachinello şi Costa. 

Antrenorul secund al Craiovei, Costin Dumitrescu, precum şi jucătoarele Florentina Stanciu şi Timea Tătar, au prefaţat jocul de sâmbătă, într-o conferinţă de presă. 

"Ne bucurăm să vă anunţăm 4 transferuri, în primul rând o craioveancă, Valentina Ion, pe care am readus-o acasă de la Centrul de Excelenţă de la Vâlcea, braziliencele Fachinello şi Costa, dar şi Roxana Stanciu de la Steaua Bucureşti. Ştiţi cu toşii că am avut de suferit din pricina accidentărilor, uneori nici antrenamentele nu le-am putut desfăşura aşa cum trebuia. Chiar dacă echipa va resimţi absenţele lui Ţicu şi Zamfir, Fachinello este o handbalistă versatilă, poate juca orice pe linia de 9 metri, ştie handbal. Nikolic a fost protejată după ce s-a accidentat la naţionala Serbiei, dar sperăm ca acum să se antreneze la sută la sută. Problema este programul infernal, cu jocuri din 3 în 3 zile, care le solicită mult pe jucătoare" a spus Costin Dumitrescu, secundul lui Bogdan Burcea. 

„Întâlnim o echipă puternică, favorită la câştigarea grupei, dar sperăm să obţinem victoria, fiindcă aşa e la Craiova, vrem să fim mereu sus. Suntem bucuroase de ultimele transferuri, ne-ar fi fost greu fără aceste jucătoare. Eu am o problemă la meniscul drept, dar sper să nu ajung la operaţie şi să pot ajuta echipa la un 7 metri sau pentru 5-10 minute. Nykobing este o echipă care practică un joc în viteză, cu o apărare bună, joacă mult cu pivotul şi au o extremă foartă bună. Ştim că au câştigat ultimele două meciuri, inclusiv finala Cupei Danemarcei şi au moral bun, dar poate sunt şi obosite” a spus portarul Flori Stanciu.

Pivotul Timea Tătar a adăugat. „Am încredere în echipă şi cred că putem câştiga, ne-am pregătit foarte bine. Atuul nostru este apărarea şi sper să nu risipim mingi în atac, fiindcă nordicele sunt periculoase pe contraatac şi faza a doua. Sper ca publicul să fie alături de noi şi să ne poarte spre victorie. Eu m-am adaptat mai greu la Craiova, dar fetele m-au ajutat să o fac şi mă simt biner aici”. 

Biletele la meciul SCM Craiova - Nykobing Falster se găsesc la casele Sălii Polivalente, la preţul de 20 de lei. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.