Sport
Handbalistele Craiovei, bătute măr de echipa lui Tadici

Echipa de handbal a Craiovei a suferit o înfrângere drastică în primul meci din 2021. Deşi au întâlnit o echipă, HC Zalău, pe care o învinseseră cu câteva zile în urmă, într-un turneu amical la Vâlcea, fetele lui Bogdan Burcea s-au înclinat cu 24-18, la pauză 13-8. Astfel, după cutremurul care a dus la plecarea de la cârma naţionalei, a urmat o replică pentru antrenorul craiovean, prin eşecul dur în faţa mentorului Tadici. 

Fără Ana Maria Ţicu, SCM Craiova a pierdut-o şi pe Ana Maria Savu, care s-a accidentat în prima repriză. Partida dintre SCM Craiova şi HC Zalău s-a disputat în Sala Dumitru Popescu Colibaşi din Braşov şi a contat pentru etapa a 7-a a Ligii Florilor. 

Au jucat pentru SCM Craiova: Dzhukeva, Curmenţ, Chetraru (portari), Zamfir 6 goluri, Orşivschi 4, Molnar 2, Nica 2, Cace 1, Gogoşeanu 1, Crăciun 1, Andrei, Colac, Ion.

Cu 6 puncte după tot atâtea meciuri disputate, formaţia din Bănie ocupă locul 9 în ierarhia Ligii Florilor şi va juca următorul meci pe 29 ianuarie, cu Rapid Bucureşti. 

 

 

 

Foto: mircea rosca facebook, action foto

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.