Sport
La revenirea lui Trifunovic, handbalistele Craiovei au simţit din nou gustul victoriei

După două eşecuri în Liga Florilor, SCM Craiova s-a reîntâlnit cu succesul în etapa a 5-a, în deplasarea de la Slobozia, unde s-a impus cu 30-23, la pauză 14-13. Startul de meci a aparţinut gazdelor, care au condus şi cu 4 goluri, dar până la pauză fetele lui Bogdan Burcea au revenit şi aveau să câştige apoi fără emoţii. Jelena Trifunovic a revenit în acest joc, după mai multe luni de absenţă cauzată de o accidentare şi a avut o evoluţie foarte bună.

Au jucat pentru SCM Craiova: Dzhukeva, Curmenț, Chetraru (portari), Nikolic 7 goluri, Vizitiu 6, Țicu 5, Trifunovic 4, Tudorică 4, Șelaru 3, Colac 1.

SCM Craiova are 9 puncte după 5 runde şi este pe locul 7. Campionatul se întrerupe pentru meciurile echipei naţionale, iar următorul joc al Craiovei va fi derby-ul cu Vâlcea, marţi, 8 octombrie, de la ora 18, în Sala Polivalentă. În derby-ul de titlu, Vâlcea a învins astăzi CSM Bucureşti cu 20-19. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.