Sport
La revenirea lui Trifunovic, handbalistele Craiovei au simţit din nou gustul victoriei

După două eşecuri în Liga Florilor, SCM Craiova s-a reîntâlnit cu succesul în etapa a 5-a, în deplasarea de la Slobozia, unde s-a impus cu 30-23, la pauză 14-13. Startul de meci a aparţinut gazdelor, care au condus şi cu 4 goluri, dar până la pauză fetele lui Bogdan Burcea au revenit şi aveau să câştige apoi fără emoţii. Jelena Trifunovic a revenit în acest joc, după mai multe luni de absenţă cauzată de o accidentare şi a avut o evoluţie foarte bună.

Au jucat pentru SCM Craiova: Dzhukeva, Curmenț, Chetraru (portari), Nikolic 7 goluri, Vizitiu 6, Țicu 5, Trifunovic 4, Tudorică 4, Șelaru 3, Colac 1.

SCM Craiova are 9 puncte după 5 runde şi este pe locul 7. Campionatul se întrerupe pentru meciurile echipei naţionale, iar următorul joc al Craiovei va fi derby-ul cu Vâlcea, marţi, 8 octombrie, de la ora 18, în Sala Polivalentă. În derby-ul de titlu, Vâlcea a învins astăzi CSM Bucureşti cu 20-19. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.