Sport
Handbalistele Craiovei au simţit din nou gustul victoriei

După 3 eşecuri la rând în campionat şi eliminarea din Cupa EHF, echipa de handbal feminin SCM Craiova s-a întâlnit din nou cu succesul, în derby-ul regional cu CSM Slatina, restant din etapa a 8-a şi adjudecat în Sala Polivalentă cu 22-17, la pauză 12-7.

Au jucat pentru SCM Craiova: Dzhukeva, Curmenț, Chetraru (portari), Trifunovic 6 goluri, Șelaru 6, Ţicu 5, Colac 2, Vizitiu 1, Zamfir 1, Ion 1, Klikovac, Orşivschi, Cace.

„Pentru noi nu mai există meciuri uşoare, ţinând cont de absenţele pe care le avem, ci numai jocuri capitale. Cam aceeaşi poveste va fi cu Clujul, o echipă mai mică, dar cu un lot mai numeros ca al nostru. n apărare am stat destul de bine, avem probleme în atac, dar sper ca odată cu revenirea unor sportive de bază să ne crească eficiența pe atac.Mai sunt şanse, când vor reveni jucătoarele accidentate putem aborda toate jocurile la victorie” a spus antrenorul secund al Craiovei, Costin Dumitrescu.

„Craiova a câştigat pe merit, dar împotriva unei echipe, a mea, care nu a jucat nimic. Sper să ne trezim, fiindcă o să avem mult de pierdut dacă tratăm jocul de maniera asta” a spus Victorina Bora, antrenorul de la CSM Slatina.

Următorul joc pentru SCM Craiova va fi tot pe teren propriu, cu Universitatea Cluj, sâmbătă, de la ora 18. După 9 etape, formaţia din Bănie este pe locul 10 în clasament, cu 12 puncte.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.