Sport
Handbalistele Craiovei au reuşit o calificare istorică, în sferturile de finală ale Cupei EHF

Echipa feminină de handbal SCM Craiova a învins în deplasare formaţia daneză Randers, scor 29-25 (17-14), şi s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei EHF. Încurajate de 100 de fani, care au dominat atmosfera în sala din Randers, fetele lui Bogdan Burcea au condus de la început şi până la sfârşit şi nu au stat la mâna rezultatului din partida Brest - Kuban, de care ar fi depins în cazul unei înfrângeri.  

Cea mai mare diferenţă de scor a fost de 7 goluri: 25-18, iar Yulia Dumanska şi-a încununat prestaţia excelentă dintre buturi şi cu un gol marcat de la distanţă, ea având şi o alt ocazie de a înscrie. La final, handbalistele şi staff-ul tehnic au cântat alături de suporteri imnul "O iubire alb-albastră", fanii scandând minute în şir: "Suntem mândri de voi!"

Au evoluat pentru SCMU Craiova:  Dumanska 1 gol, Stanciu (portari), Florianu 8 goluri, Vizitiu 5, Klikovac 3, Şelaru 3, Rădoi 3, Pricopi 3, Ardean 2, Trifunovic 1,  Ţicu, Tudor, Popescu.  

În sferturile de finală, SCM Craiova va întâni una dintre echipele Lada Togliati (Rusia), Kastamonu (Turcia) sau Larvik (Danemarca), tragerea la sorţi urmând a avea loc săptămâna viitoare. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.