Sport
Handbalistele Craiovei au învins Vâlcea în derby-ul Olteniei şi au urcat pe locul 2

Aproximativ 3.000 de spectatori  au venit în Sala Polivalentă la derby-ul Olteniei, dintre SCM Craiova şi HCM Rm. Vâlcea, un duel şi pentru locul secund în Liga Florilor, loc deţinut până în etapa 15-a de echipa oaspete, cu 3 puncte avans. Ca şi în tur, fetele lui Bogdan Burcea s-au impus, scor 25-22, la pauză, 13-6, după un meci pe care l-au dominat la un cap la altul. 

Oaspetele au avut galeria alături, dar nu le-a fost de folos în faţa portarului în mare formă al Craiovei, Yulia Dumanska, care şi-a exasperat adversarele cu intervenţiile ei. Cristina Florianu a arătat o revenire de formă faţă de meciul cu Brest, ea marcând 7 goluri. 

Bogdan Burcea a declarat la final: “A fost un meci încrâncenat, nu unul spectaculos, noi am gestionat mai bine faza de apărare, pe atac ambele echipe s-au chinuit. Fetele sunt obosite, avem de suferit la acest capitol, al prospeţimii". 

Au evoluat pentru SCM Craiova: Dumanska, Stanciu, Lung (portari), Florianu 7 goluri, Ardean 3, Nikolic 3, Pricopi 3, Ţicu 3, Klikovac 2, Trifunovic 2, Popescu 1, Vizitiu 1, Şelaru, Rădoi. 

SCM Craiova urcă astfel pe locul 2 în Liga Florilor, cu 33 de puncte, şi în etapa viitoare va disputa un alt derby regional, cu CSM Slatina, în deplasare. Până atunci, pe handbalistele noastre le aşteaptă un meci decisiv pentru calificarea în sferturile de finală ale Cupei EHF, în Danemarca, cu Randers, duminică, de la ora 15. Ca să meargă kai departe, SCM trebuie să nu piardă, altfel are nevoie ca Brest să bată Kuban. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.