Sport
Gustavo nu poate uita meciul Ştiinţei cu AC Milan, pe San Siro: „A fost ceva unic”

Brazilianul Gustavo Vagenin n-a apucat să redebuteze pentru Universitatea Craiova, din cauza pentru care a părăsit campionatul din China – criza de coronavirus. Jucătorul de 28 de ani se află în Anglia, alături de familia fratelei său, Bruno, şi rememorează momentele plăcute pe care le-a petrecut în prima aventură în Bănie, în special dubla cu AC Milan, din Europa League. 

„ În România am câștigat Cupa României şi am jucat în cupele europene, contra lui AC Milan, cu 60 de mii de oameni în tribune pe San Siro, a fost o experiență unică. Dacă mă gândesc de unde am început, din Serie D, a fost o satisfacție deosebită. Am fost obligat să părăsesc Italia pentru face un salt în carieră, în mod paradoxal. Voi continua să dau totul pentru a progresa, deocamdată vreau să am succes în România, apoi mi-aş dori să evoluez în Spania sau să revin în Italia” povesteşte Gustavo, în presa italiană, pentru salernitananews.it.

Gustavo, care a semnat un contract până la finalul acestui sezon cu Ştiinţa, este în carantină şi aşteaptă veşti bune, dorindu-şi să continue în Bănie. ''„Ar fi trebuit să încep să joc la Craiova, am semnat acum o lună, dar s-a suspendat totul și am ales să mă întorc în familie pentru a nu fi singur în carantină. Îmi doresc foarte mult să joc la Craiova, vreau să ajut echipa să câștige. Acum trebuie doar să așteptăm. Trebuie văzut cum vor merge lucrurile, atunci când este posibil să încheiem campionatul și să înceapă imediat cu sezonul următor, fără prea multă pauză. Sunt norocos, pentru că atât fratele meu cât și soția sa se antrenează cu mine și mă ajută. Facem sport la sală și apoi există o parcare privată unde se poate face aerobic. În afară de antrenament, citesc cărți, mă joc pe playstation, joc FIFA cu fratele meu și vizionez filme. Este cel mai bun pe care îl poți face chiar acum. A fost și frumos în China, am cunoscut o nouă cultură și am simțit și afecția fanilor. Această criză de coronavirus a început de acolo, am vorbit cu prietenii mei și mi-au spus că nu este ușor.  Calea corectă este să rămâi acasă și să ai răbdare, să rămâi optimist”.

 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.