Sport
Gustavo nu a apucat să joace, dar se gândește la titlu: „Orașul merită campionatul”

Brazilianul Gustavo nu a apucat să redebuteze la Craiova după transferul din China, din cauza coronavirusului. 

Gustavo nu a rămas în Craiova în această perioadă de criză mondială, ci a plecat în Anglia, la fratele său: „Sunt în Anglia, eram singur în Craiova, am plecat, aici e fratele meu la Stoke. Boris Johnson a închis tot, doar farmacie și supermarket, în rest suntem închiși în casă."Nu s-au supărat cei de la Craiova că am plecat, urmez programul dat de preparatorul fizic. Facem o oră de zi exerciții, am o parcare la casa fratelui meu, mai alerg. E o problemă, nici nu e frumos să faci antrenament singur, ci cu echipa. Sunt atent cu greutatea.", a declarat brazilianul la DigiSport.

 

„Vrem toți să luptăm pentru titlu la Craiova, orașul merită. Este o echipă foarte bună”, a mai spus Gustavo.

 

Gustavo a jucat între 2016 şi 2018 la Craiova, alcătuind atacul Universităţii în sezonul în care s-a cucerit Cupa României. Brazilian a înscris în finala de pe Arena Naţională.

850.000 de euro au plătit chinezii de la Liaoning pentru el, iar acesta a revinit în Bănie din postura de jucător liber de contract, după ce şi-a reziliat contractul cu chinezii.

 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.