Sport
Gustavo: „Am revenit acasă, sunt fericit la Craiova” Brazilianul îl aşteaptă şi pe Mitriţă

Brazilianul Gustavo Vagenin a revenit în vara aceasta la Universitatea Craiova, alături de care va pleca azi în stagiul de pregătire în Austria. Jucătorul de 29 de ani a evoluat în sezonul precedent la Ajman, în Emirate, sub formă de împrumut. "Gusti" spune că s-a întors "acasă", îşi doreşte să câştige titlul în sezonul următor cu Ştiinţa şi îl aşteaptă la echipă şi pe Alex Mitriţă. 

"Am revenit acasă, la Craiova, sunt foarte fericit aici. Mă simt bine fizic, aceste săptămâni de pregătire în Austria vor fi importante. Felicitări băieţilor care au câştigat Cupa României, sper să luăm titlul în sezonul următor.  În primul rând va fi Supercupa, este foarte importantă pentru Craiova, ne vom pregăti în Austria bine pentru a cuceri acest trofeu, suntem pozitivi.  În ultimii ani am fost în lupta la titlu noi, CFR şi FCSB, acum nu ştiu ce va fi, de asta e frumos fotbalul, că pot apărea surprize, dar eu sper să fie Craiova acolo sus. Am fost aproape de Mitriţă, eu în Emirate, el în Arabia Saudită, eu m-am întors, sper să revină şi el la Craiova, fiindcă am făcut ceva foarte bun la Craiova împreună. Toată lumea ştie că Mitriţă este un jucător foarte bun, foarte important şi dacă va veni poate să ajute foarte mult Universitatea Craiova. E greu să revină, dar nu imposibil. A fost ceva frumos când jucam cu el şi cu Băluţă, dar acum suntem alţi jucători şi sperăm să facem şi acum performanţă” a declarat Gustavo.

 

 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.