Sport
Gruzinii, după ce i-au studiat pe craioveni: „Joacă rapid şi agresiv, dar noi nu avem presiune”

Vicecampioana României, Universitatea Craiova, joacă azi, de la ora 20, ora României, în primul tur preliminar al Europa League, cu formaţia georgiană Lokomotiv Tbilisi, pe stadionul „Mikheil Meskhi II”, meciul fiind fără spectatori şi televizat de Digisport 1. Gruzinii sunt impresionaţi de forţa echipei din Bănie, după ce au studiat câteva meciuri ale alb-albaştrilor. 

 „Am dat peste cel mai puternic dintre cei patru adversari posibili și nu este chiar rău, deoarece este o provocare pentru echipa noastră și un fel de test pentru a vedea la ce nivel suntem acum. Am studiat amănunțit adversarul și am avut timp să oferim toate informațiile jucătorilor noștri în detaliu. Acum, principalul lucru este ceea ce va fi pe teren și cum vom putea să punem în practică planul tactic. Noi vom juca fără presiune, muncim în fiecare zi pentru a îmbunătăți calitatea jocului nostru” spune antrenorul lui Lokomotiv, Giorgi Chiabrishvili. 

Jucătorul Alexandre Gureshidze a adăugat: „După o lungă pauză, Lokomotiv revine în cupele europene. Desigur, ne lipsește experiența internațională, dar acum, şi, în general, în fiecare meci, intrăm pe teren pentru a câștiga. Avem un adversar puternic în faţă, dar avem toate informațiile despre el. Craiova joacă un fotbal rapid și agresiv. Ne pregătim la fel ca pentru fiecare meci. Nu avem nicio presiune, ba chiar avem o stare mentală bună. Înainte de un meci de acest nivel, nu ne mai trebuie motivație. Nu vom face concesii pe teren, vom da totul, vom încerca să ne îndeplinim temeinic sarcinile” a spus fundaşul de 25 de ani.

După 10 etape scurse din prima ligă gruzină, Lokomotiv Tbilisi este pe locul 6, cu 13 puncte. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.