Sport
Gigi Becali vrea să se răzbune pe Universitatea Craiova

În urmă cu aproximativ trei ani, Universitatea Craiova a folosit o echipă inedită într-un meci cu Viitorul, decisiv titlul de campioană. Atunci, FCSB avea nevoie ca Știința să încurce trupa lui Hagi, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

Acum, la trei ani distanță, Universitatea Craiova se află în luptă directă cu CFR Cluj pentru câștigarea titlului de campioană. În funcție de firul rezultatelor, oltenii ar avea nevoie de „ajutorul” FCSB-ului. Bucureștii ar putea să o încurce pe CFR, însă Becali anunță o răzbunare: „Vezi cum se întoarce roata? Vrem să promovăm şi noi tinerii. Cine a promovat tinerii? Răspund cu aceeaşi monedă. Noi vrem să promovăm tinerii acum...nu a spus Marcel Popescu că vrea să promoveze tinerii? Vrem şi noi să promovăm tinerii. Eu sunt foarte serios, dar promovăm tinerii. Aşa au jucat ei cu Viitorul”, a declarat patronul FCSB în direct la DigiSport.

 

Pe 7 mai 2017, Universitatea a pierdut, scor 0-1, duelul cu Viitorul de pe teren propriu. Vlad - Dimitrov, Screciu, Dumitraș, Bucurică - Petre, Zlatinski, Gustavo - Jazvic, A. Popescu și Bancu au fost jucătorii trimiși în teren de Gigi Mulțescu. Golul victoriei a fost înscris de Florinel Coman.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.