Sport
Gigi Becali: “Nici nu mă gândesc să nu câştigăm cu Craiova”

După eşecul ruşinos din Albania, Universitatea Craiova a zburat direct spre Bucureşti, unde va pregăti meciul de duminică, ora 21.30, cu FCSB, de pe Arena Naţională. Finanţatorul vicecampioanei, Gigi Becali, nu se arată preocupat de umilinţa Ştiinţei din Albania şi este convins că echipa sa va învinge în acest derby, deşi spune că nu va fi un meci uşor pentru elevii săi.

 „Nu mă interesează că au pierdut ei cu albanezii, pe mine mă interesează să îi batem noi. Nici nu mă gândesc să nu câștigăm cu oltenii. Anul ăsta vreau să câștigăm campionatul și nu mai vreau să terminăm pe locul doi. Meciul nu o să fie ușor, dar nici imposibil de câștigat”, a declarat Gigi Becali pentru prosport. 

 

În ultimele 5 dueluri directe, Universitatea Craiova a câştigat de 3 ori, FCSB, o singură dată, iar un meci s-a încheiat la egalitate. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.