Sport
Gigi Becali: „Îi dau un sfat lui Mihai Rotaru”

Universitatea Craiova și FCSB vor da piept într-o partidă extrem de importantă pentru calculele la titlu. Dacă bucureștenii nu mai speră să treacă pe prima poziție, „leii” lui Bergodi se află în fruntea clasamentului, cu patru etape înainte de final și sunt mai aproape ca niciodată de titlu.

Derby-ul reprezintă un meci aparte pentru olteni, fiind așteptat cu „sufletul la gură” de toată suflarea „alb-albastră”. Înainte de partidă, Gigi Becali îl șicanează pe patronul Științei, Mihai Rotaru: „Cât voi trăi, voi fi drept. Vreau să împlinesc dreptatea. Dacă nu împlinesc dreptatea, nu mai vreau să trăiesc. Rotaru e mai tânăr ca mine și nu vreau să-i dau o lecție pentru ce a făcut. Vreau să-i spun să nu mai facă ce a făcut! El nu e băiat prost! E băiat deștept că a făcut bani, a mers în cupele europene, a ajuns lider. E greu. Eu știu să apreciez ce a făcut un om ca Rotaru. 

 

E băiat deștept și îi dau un sfat: să fie drept și să împlinească dreptatea! Mai ales la fotbal e important să faci dreptate. Nu am nicio treabă cu CFR Cluj sau Craiova. Neluțu Varga și Mihai Rotaru nu se pot compara cu mine, din punct de vedere financiar. La altele poate sunt mai deștepți. Eu nu concurez cu nimeni, am ajuns la o vârstă la care am tot ce îmi doresc. Vreau doar să fiu drept”, a declarat Gigi Becali la TV Telekom Sport. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.