Sport
Gigi Becali: 'Dacă Rotaru îmi răspundea la telefon, acum era campion!'

Patronul FCSB, Gigi Becali, a declarat că n-ar mai fi folosit juniorii în meciul cu CFR Cluj, dacă finanţatorul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, i-ar fi răspuns la telefon înaintea disputării partidei, pentru a încheia un pact de neagresiune. Becali a decis astfel să se "răzbune", după ce Universitatea Craiova a folosit mai multe rezerve în meciul de acum 3 ani pierdut cu Viitorul, care a influenţat lupta pentru titlu, în care se afla FCSB. 

"Față de Craiova îmi cer iertare că i-am răsplătit cu aceeași monedă ca în trecut, dar nu mai vreau, vreau să fie dreptate. Dacă Rotaru îmi răspundea la telefon acum două săptămâni, acum era campion. L-am sunat ca să terminăm cu răzbunările astea, dar nu a răspuns. Eeste un păcat că am băgat echipa a doua, fiindcă a fost vorba de răzbunare. Acum am vorbit cu Rotaru să nu mai facem aşa. Mi-a spus că a dat ordin ca nimeni să nu dea declaraţii împotriva mea, ncii Cârţu, nici alţii" a declarat Gigi Becali, înainte de Adunarea Generală a LPF 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.