Sport
Gică Craioveanu: „Cred că Universitatea poate să câştige titlul”

Gică Craioveanu a vorbit pentru DigiSport despre forma pe care o traversează Universitatea Craiova şi crede că trupa lui Bergodi are şanse la titlu.

După victoria cu CFR Cluj, Gică Craioveanu a vorbit la superlativ despre "juveţi":  „Eu cred în această echipă, dacă ai două avioane pe benzi și un vârf ca Koljic, cum fotbalul românesc nu a mai avut de la Cămătaru, cred că e posibil să câștige titlul.

Avem fani, avem tot ce trebuie ca băieții să ia titlul. Avem cel mai frumos public din România, nu vreau să se supere nimeni pe mine.Bergodi cred că a adus acea iluzie de care oltenii aveau nevoie ca să viseze la titlu", a declarat fostul mare jucător al Universităţii Craiova.

 

Luni dimineața, Bancu și compania au avut parte de o ședință de refacere, iar starea de spirit a fost una foarte bună în sânul echipei lui Cristiano Bergodi. Oltenii mai au pregătite antrenamente în zilele de marți, miercuri și joi dimineața, urmând să decoleze de pe Aeroportul Internațional Craiova în aceeași zi.

 

 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.