Sport
Gică Craioveanu: „Avem încredere totală în Cristiano Bergodi”

Șase victorii și o înfrângere este bilanțul lui Cristiano Bergodi pe banca tehnică a Universității Craiova. Singurul eșec a venit în meciul de titlu, cu CFR Cluj.  

Într-o intervenție la DigiSport după jocul din Bănie, Gică Craioveanu a declarat că oficialii oltenilor au încredere în Bergodi și speră ca la anul să aducă titlul la Craiova: „Am început bine, dar apoi s-a impus CFR Cluj. Au fost peste noi datorită experienței, a faptului că știu să joace mai bine meciurile decisive. Noi am suferit și la fazele fixe. Ei au un executant foarte bun, pe Deac. Nouă ne-a lipsit mult și Bancu, Mihăilă e alt jucător când îl are pe Bancu lângă el

 

Avem încredere totală în Cristiano Bergodi, atât eu, cât și Mihai Rotaru și Sorin Cârțu”, a mai spus Gică Craioveanu, după meci.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.